Главная >> Эзотерика >> Христианство >> Православна молитва

Православна молитва

Найпростіше, зворушливе  визначення молитви знаходимо в Законі Божому: православна молитва – бесіда або розмова з Богом. Кожен з нас відчуває, знає, що Господь любить його. І буду вам Отцем , і ви будете Моїми синами і дочками , каже Господь Вседержитель. І ми завжди , в будь-який час , як до свого рідного батька або рідної матері можемо звертатися до Бога , до нашого Отця небесного , і до нашої Божої Матері . Звернення наше є чудодійна православна  молитва. Вона необхідна для нас, як хліб насущний необхідний для душі нашої. У нас все від Бога і немає нічого свого : життя , здібності , здоров’я , їжа – все дається Богом. Тому в хвилини смутку , невтішного горя або , навпаки , світлої радості ми звертаємося до Бога , молимося Йому .

 Православна молитва, її види

Ми прокидаємося від сну і дякуємо Господу за те, що Він зберіг нас в ночі, дякуємо після закінчення справи за допомогу , після прийому  їжі – за те, що Він дав нам її , а ввечері   підносимо  слова подяки за проведений день . Ми дякуємо і славимо Господа , коли все в нашому житті гаразд. Це все є християнська, православна молитва подяки. Ми можемо дякувати Господу за вірного чоловіка, люблячу дружину, гарну роботу, несподіване багатство. У жалобі  і скорботі  посилюється наша молитва. Сльози –  нерідко супутники її. Ми кличемо до Господа, просимо про допомогу. Просимо не залишити нас у тяжкі хвилини життя, а наставити і втішити. А як важлива і необхідна чудотворна, православна молитва, коли нещастя трапляється з  близькими нам людьми  або друзями.  Молитви, в яких ми просимо Господа про щось, називаються прохальними. Про що б ми не просили Господа, звертаючись до Нього: кохання, затишний дім, безпеку своєї родини, машину, або просто мир у всьому світі, то спочатку потрібно покаятися, а потім вже щось просити. Тобто будь-яка  християнська православна  молитва  прохання починається з покаяння.

90% проблем человека происходит из-за отсутствия удачи, и как следствие денег и счастья. Чтобы отменить посыл о бедности, нужен сильный энергетический заряд. Денежный Ритуал позволит найти постоянный источник дохода исполнить мечту, для этого нужно взять… Читать далее…

Церковна, православна молитва.

Молитися можна скрізь – на дорозі, вдома, на роботі. Але особливим місцем молитов служить Божий храм. У недільні дні, а також і в будні, якщо дозволяє час, ми повинні ходити для молитви в храм, туди, де збираються наші брати і сестри –  християни, щоб молитися спільно, всі разом. Тільки за допомоги християнської, православної молитви ми можемо просити у Господа допомоги та порад і Він завжди нас почує й допоможе.


Оставить комментарий

Ваш email нигде не будет показанОбязательные для заполнения поля помечены *